El casal Calones recupera l’activitat després de nou mesos

El servei de menjador per a la gent gran torna a estar actiu després del tancament a causa de les restriccions derivades de la pandèmia

Obertura del casal Calones
Obertura del casal Calones Comú d'Andorra la Vella

El servei de menjador social de la gent gran del Casal Calones ha recuperat l’activitat. Després de nou mesos de tancament a causa de la Covid-19, una vintena d’usuaris s’han apropat a l’espai. Aquestes persones són les que compleixen, de moment, els requisits establerts pel ministeri de Salut per poder-hi accedir.

L’aforament del menjador, abans de l’arribada de la pandèmia era de 60 persones. Ara, amb les mesures de seguretat sanitària, s’ha limitat a 28 comensals per torn. Els dinars es repartiran en dues hores a mesura que puguin anar acudint més usuaris a l’espai. El casal estarà en funcionament cada migdia de dilluns a dissabte.

Al Calones solament poden entrar les persones grans que hagin estat vacunades i que hagi transcorregut un mínim de 21 dies des de la primera dosi. També aquelles que hagin passat la malaltia en un termini inferior a sis mesos o disposin d’un resultat de serologia positiu dels darrers tres mesos. El personal que hi treballa es cribrarà de manera diària i aplicarà les mesures sanitàries.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending