Carmona assegura disposar de “l’energia” i la disposició per repetir de candidata del PS a cònsol

L’actual consellera a la minoria de la corporació d’Andorra la Vella reconeix que queden molts mesos per a les comunals, “però si el projecte em requereix, en parlarem”

Dolors Carmona (a la dreta) amb els també consellers del PS Sergi Gonzàlez i Lídia Samarra.
Dolors Carmona (a la dreta) amb els també consellers del PS Sergi Gonzàlez i Lídia Samarra. comú d'andorra la vella

L’actual consellera en la minoria comunal d’Andorra la Vella Dolors Carmona assegura que davant un eventual possibilitat de repetir com a candidata a cònsol pel Partit Socialdemòcrata (PS) “l’energia hi és”. Ara bé, queden molts mesos, ha recordat, per als comicis comunals i abans, i entre altres coses, s’han de celebrar, el 2 d’abril, les generals.

Carmona va fer aquestes referències en el marc dels canvis que hi hauran al comú de la capital per la renúncia de Conxita Marsol. Espera que “es faci un bon traspàs” i que “el dia a dia no es vegi afectat”, perquè pel que fa als projectes de llarg abast, “al darrer any tot està al sac i ben lligat”. A la consellera comunal socialdemòcrata li ha sobtat “una miquetona” el fet que hi hagi tres baixes de cop en la majoria demòcrata.

“Sempre que hi ha eleccions pot canviar algun que altre conseller i és cert que aquest any coincideixen dues processos electorals i això ho està condicionant. Però cadascú ha de saber la tria que ha fet.” A més llarg termini, i parlant en primera persona, es veu amb “energia” de tornar a concórrer a les comunals. Ara bé, “el que cal” és veure com s’afronta tot en global. Dolors Carmona, però, té clar que “si el projecte em requereix, en parlarem”.

Comentaris (7)

Trending