Carisma dona 5.000 euros per contractar els joves del programa Okupa’t

El projecte vol oferir una oportunitat d'iniciar-se en el món laboral a joves amb risc social o problemes sociofamiliars a través d'estades a la corporació

La cònsol major, Rosa Gili, i la consellera d’Acció Social, Magda Mata, rebent el xec de mans de la presidenta de Carisma, Elena Leach.
La cònsol major, Rosa Gili, i la consellera d’Acció Social, Magda Mata, rebent el xec de mans de la presidenta de Carisma, Elena Leach.

El programa Okupa't, impulsat pel Comú d'Escaldes-Engordany, sortirà reforçat després de la donació de 5.000 euros de Carisma perquè els destini a la contractació d'aquests participants que han passat pel projecte una vegada el finalitzin. Es tracta la segona vegada que l'entitat solidària fa una aportació a aquesta iniciativa que té per objectiu donar una oportunitat d'aprenentatge i de treballar a joves amb risc social o problemes sociofamiliars.

Carisma, per segon any, ha fet una aportació al Comú d’Escaldes-Engordany per potenciar el programa Okupa’t. Enguany, la donació ha estat de 5.000 euros i s’invertirà en la contractació de joves després del seu pas per programa i, així, assegurar-ne una continuïtat.

En aquest sentit, la cònsol major de la parròquia, Rosa Gili, ha ressaltat la sensibilitat de l’associació i l’aportació rebuda per aquest programa que ve a cobrir un buit al país.

Cal recordar que el projecte va destinat a joves en situació de risc social o problemes sociofamiliars i que es troben amb dificultats per accedir a un lloc de treball perquè han abandonat els estudis i no tenen experiència laboral.

Etiquetes

Comentaris

Trending