Canillo obre la majoria de serveis comunals els pròxims dies

La desescalada comença aquest dilluns amb el mirador del Roc del Quer i dimarts tots els empleats tornaran a casa comuna

Façana del comú de Canillo.
Façana del comú de Canillo. Altaveu

La majoria dels serveis del comú de Canillo obriran a llarg de la setmana vinent. La primera obertura serà aquest dilluns la del mirador del Roc del Quer. Dimarts, el primer dia feiner de la setmana, tornaran a casa comuna tots els empleats de la corporació, i el servei de tràmits recuperarà el seu horari habitual, de 8:00 a 17:00h.

L’Oficina de Turisme del poble de Canillo obrirà de de dilluns a dissabte de 9:00 a 13:30h i de 15:00 a 19:00h, diumenges de 8:00
a 16:00 h i el dimarts tornarà a l'activitat el‘Esplai (ludoteca) pels infants que retornin a les escoles canillenques. Pel que fa al Museu de la Moto, tornarà a obrir les seves portes el dimecres dia 3. Durant tot el mes, l'entrada serà gratuïta. L'horari serà els dimecres i dijous de 10:00 a 13:30h i de 15:00 a 19:00h; divendres de 10:00 a 13:30h i de 15 a 19:30h; dissabte i diumenge de 15 a 20:00h;  dilluns i dimarts tancat. L'aforament serà limitat.

Finalment, el dissabte 6 es farà l'obertura parcial del Palau de Gel. La piscina i el restaurant obriran de 9:00 a 21:00h, i el gimnàs amb un horari que es concretarà al llarg de la setmana. Els tres serveis s’oferiran amb cita prèvia. La pista de gel encara romandrà tancada atès que s’ha aprofitat el tancament del Palau per dur a terme la parada tècnica.

La llar de jubilats i el servei per la gent gran 'Com a Casa' es mantindran tancats. No obstant el comú està acondicionant els horts de Mascaró per què ben aviat la gent gran de la parròquia en pugui gaudir. En tots els serveis i especialment en el retorn a la feina de tots els empleats del comú s’han instal·lat a Casa Comuna els elements de protecció necessaris per garantir el distanciament entre les persones i s’ha fet arribar a tots els empleats una guia de recomanacions que han de seguir tant abans, durant com després de la jornada laboral per evitar al màxim el risc de contagi.

El comú recorda als ciutadans que a partir del dilluns els aparcaments exteriors comunals i les zones blaves de la parròquia deixaran de ser gratuïts.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending