Canillo escalfa motors per a la Festa Major amb Buhos com a plat fort

El programa comença el divendres, 15 de juliol, amb la traca d’inici, un sopar popular mexicà, mariachis i discomobil

Cartell de la Festa Major de Canillo.
Cartell de la Festa Major de Canillo.

Canillo ja última detalls per a la celebració d’una Festa Major que arriba sense focs d’artifici, però amb un programa ben nodrit d’activitats. Preparat per la Quadrilla, del 15 al 18 de juliol hi haurà diversos esdeveniments nocturns i diürns, amb el grup català Buhos com a plat fort. Aquest divendres la tracta donarà per iniciada la festivitat, amb un sopar popular mexià, mariachis i discomobil.

El grup de Calafell, Buhos oferirà un concert al pàrquing Els Refugis el dilluns, 18 de juliol, a les 12 de la nit. Ho farà després del ball amb Saturno, a la mateixa ubicació, i anirà seguit pel grup de versions Band The Rock, que està emplaçat per a les 2:00h de la matinada. D’aquesta manera, es donarà per finalitzada la Festa Major de la mateixa manera que es començarà, amb una traca. Aquest mateix dia, però, hi ha altres activitats, com el concurs de cuina, a la plaça Montaup, o la inauguració del Pont Tibetà.

El dissabte la festa tindrà un inici esportiu, amb la sortida Vertidal Cap de Rep, a les 10:00 h, i el torneig d’esquaix a les 10:30 h. A les 16:00 h se celebrarà el concurs de botifarra al Palau de Gel. Durant la tarda hi haurà diferents activitats, com la zumba party, coca i xocolata, en contraposició, o la xaranga ‘Mai toquem B’. A la nit es farà el concurs miss i míster, seguit del grup de versions Tutukeke.

El dia següent, diumenge, es farà la missa solemne de Festa Major a l’església San Serni, seguida per la cercavila ‘Canillo’s Band Tocant’. La tarda serà per als nens, amb l’espectacle ‘Atrapasomnis’ i futbol infantil, i el ball de tarda amb l’orquestra Mediterrània. Per sopar hi haurà una hamburguesada popular i, per finalitzar la jornada, la Festa purpu & Pertutehasvisto + Dancers de Razzmatazz.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending