Canillo comença a aplicar les noves tarifes per a l’Uclic

Després del període de prova de més de deu mesos, es començaran a cobrar els viatges en el bus a la demanda a partir del 31 de gener

Una imatge del comú de Canillo.
Una imatge del comú de Canillo. ARXIU

Han estat deu els mesos de prova que ha tingut l’Uclic, en què el servei ha estat totalment gratuït. Aquest mes de gener, a partir del dia 31 exactament, es començaran a cobrar els viatges amb les tarifes que es van apropar en el darrer consell de comú. Per tant, estaran actius tant els abonaments, que s’adapten a les freqüències d’utilització del bus per part del usuaris, com el cost d’un euro per cada viatge individual que es faci.

A partir del 31 de gener, per tant, es començarà a cobrar aquest euro per cada bitllet senzill. Per als abonaments, el paquet més petit és el de 10 viatges per 8 euros, també es podran adquirir 20 per 15 euros, 30 per 20 euros, 50 per 30 euros i el de 100 viatges per 50 euros.

Una de les parades del servei de bus a demanda de Canillo, l'Uclic.

Relacionat

L’Uclic costarà un euro per viatge a partir del gener

Com ja es va explicar al consell de comú, els abonaments es podran aconseguir a través de la web, amb pagament a través de targeta bancària. També hi ha l’opció de la compra física al servei de Tràmits del Comú. Els menors de 12 anys i els majors de 65 mantenen la gratuïtat. Els abonaments no tenen data de caducitat i cada cop que es consumeix un viatge, es rep un sms amb els que queden disponibles. El bitllet senzill es podrà adquirir al mateix bus. L’Uclic funciona de dilluns a diumenge de les 7 h a les 21 h.

Etiquetes

Comentaris

Trending