La candidatura de Sant Julià a ciutat creativa de la Cultura ja té web

El portal s’ha activat aquest cap de setmana i repassa totes les manifestacions de la parròquia en aquest àmbit amb especial importància d’un complet audiovisual

Un moment de la gravació de l'audiovisual que es pot trobar a la web.
Un moment de la gravació de l'audiovisual que es pot trobar a la web.

Sant Julià de Lòria té ganes de ser ciutat creativa de la cultura. El comú ha impulsat de forma ferma la candidatura per formar part de la xarxa, que patrocina la Unesco. D’aquesta forma, es vol posar en valor el teixit associatiu i els artistes de la parròquia. Un pas més s’ha fet ara, amb l’activació de la web de la candidatura i un vídeo de presentació per ‘vendre’ la vila laurediana.

Aquest cap de setmana ha estat el moment escollit per posar en marxa la web que resumeix els principals arguments de Sant Julià per passar a ser part del grup de ciutats creatives de la Cultura. En ella es posen en relleu tradicions claus a la parròquia com els balls de la Marratxa i Cerdà, de la Festa Major, o l’escudella popular que cada gener ofereix la Germandat de Sant Sebastià. Altres entitats com ara els geganters o l’Esbart Lauredià també tenen el seu lloc.

En definitiva, el portal web aplega totes les manifestacions culturals de la parròquia, des de les col·lectives fins a les individuals, des de les més tradicionals a les més modernes. Tot per convèncer la Unesco. Entre altres continguts, també s’ha penjat un audiovisual de gairebé deu minuts que s’ha estat ultimant les darreres setmanes.

Comentaris (5)

Trending