Campanya a les xarxes contra la imposició d’un preu per visitar el pont tibetà i el roc del Quer

Lamenten a través de ‘change.org' que s’hagi de pagar quan les dues infraestructures s’han finançat “amb els diners dels nostres impostos”

Captura de pantalla 2022 06 09 a las 9.09.19
Captura de pantalla 2022 06 09 a las 9.09.19

Una tímida campanya a les xarxes socials a través del portal especialitzat ‘change.org', recull signatures contra el fet que es faci pagar per visitar el nou pont tibetà de la vall del Riu, a Canillo, i que ara també es cobri per poder visitar el mirador del roc del Quer. El paquet conjunt, amb bus inclòs des del centre de la parròquia, té un cost de 14,50 euros.

Un perfil anomenat ‘Andorra Lovers’, que molt probablement no té res a veure amb l’impulsor de diverses accions de promoció del país, lamenta que les dues infraestructures s’hagin construït “amb els diners dels nostres impostos” i que si ara es vol visitar calgui pagar. De fet, durant la sessió comunal de dimarts es va anunciar que hi haurà una rebaixa per als residents, tot i que va fer tota la impressió que era una decisió improvisada i no analitzada en cap cas.

https://img.youtube.com/vi/5SexR5HpK0c/maxresdefault.jpg

Relacionat

De bogeria a realitat

Els promotors de l’acció a través de les xarxes socials fan un clam per tan que “deixeu en pau les muntanyes i a la ciutadania si us plau”. I lamenten el fet que “us esteu carregant el país”. No són pocs els canillencs, almenys, que veuen amb certs dubtes i molta crítica la construcció del pont tibetà. De fet, la minoria comunal representada per la formació Objectiu Comú s’ha manifestat sempre en contra del projecte.

Etiquetes

Comentaris (13)

Trending