Campanya de rebuig al pont tibetà de Canillo

Es posa en marxa una recollida de signatures a les xarxes per mostrar l’oposició a la nova infraestructura que el comú promou a la zona de la Vall del Riu

Captura d'imatge de la campanya.
Captura d'imatge de la campanya.

Prop de dues-centes persones han firmat en la recollida virtual de signatures a través del portal change.org contra la construcció d’un pont tibetà a la zona de la Vall del Riu de Canillo. L’oposició es vol fer evident al comú de la parròquia, a Govern i al Raonador del Ciutadà.

Els promotors de la iniciativa, que fa menys de 24 hores que l’han activat, s’autodenominen Revolts i motiven l’acció explicant que “estem al segle XXI i Andorra té la possibilitat de ser un exemple de sostenibilitat a nivell europeu amb un turisme que protegeix el medi ambient i pot aportar beneficis econòmics al país”.

No obstant això, remarquen, i “desgraciadament amb legats comunals com el pont tibetà, que posen en perill els ecosistemes únics d’aquest país, estem fent tot el possible per fer el contrari i que un dia als nostres descendents se’ls passi factura”. Recorden que “les màquines ja han arribat a l’Armiana i hem de dir ‘NO’ al projecte i aconseguir aturar-lo. Els diners públics, i més en aquests moments difícils, no poden ser còmplices d’aquestes accions”.

Etiquetes

Comentaris

Trending