Camp es mostra optimista de trobar “solucions” per a l’habitatge dels temporers de Soldeu-el Tarter

El cònsol de Canillo i president d’Ensisa assegura que l’empresa facilita allotjament a la meitat dels treballadors de temporada que començaran a arribar de forma important el mes que ve i recorda que el 70% són repetidors

Francesc Camp.
Francesc Camp. Toni Solanelles

El cònsol de Canillo, Francesc Camp, s’ha mostrat optimista aquest diumenge respecte la problemàtica de l’habitatge que afecta els temporers. El també president d’Ensisa, la societat que explota els camps de neu de Soldeu i el Tarter, s’ha mostrat convençut que s’aniran “trobant solucions”. Amb tot, no ha negat que el de l’habitatge és un element preocupant.

Camp ha explicat que Ensisa “ocupa uns 800 temporers”. D’aquest total, un 70% són repetidors, amb la qual cosa l’aspecte de l’allotjament ja el tenen més apamat. A més, ha indicat el cònsol, la pròpia empresa resol la problemàtica de la meitat dels treballadors de temporada perquè els facilita, de forma directa, allotjament. Canillo preveu, com cada any, que el moment àlgid serà al novembre. “Dins de la preocupació es van trobant solucions”, ha remarcat el mandatari comunal canillenc.

Comentaris (2)

Trending