Caldea reobre el termolúdic i Orígens l’11 de juny

Inúu, l’spa d’accés exclusiu pels adults, continuarà obert i Likids, l’spa pels infants de 3 a 8 anys, ho farà al juliol

Una imatge de les instal·lacions de Caldea.
Una imatge de les instal·lacions de Caldea. CALDEA

Caldea obrirà el termolúdic i Orígens a partir de l’11 de juny. Amb Inúu, que ja està actiu, Caldea mantindrà tots els seus spas operatius excepte Likids, l’spa per a infants de 3 a 8 anys, que reobrirà el 3 de juliol.

Aquell divendres, el termolúdic i Orígens reactivaran la seva activitat després de prop de set setmanes tancats en les quals s’han realitzat diversos treballs de manteniment, s’ha substituït el 10% de la coberta de vidre de la llacuna i s’ha reparat la llacuna panoràmica, que tornarà a ser un dels atractius de cara aquesta temporada de primavera-estiu.

Una gran grua permet dur a terme els treballs.

Relacionat

Caldea inicia els treballs per canviar la coberta de vidre de l’edifici

L’horari d’obertura del termolúdic, Orígens i Inúu serà de 10 del matí a 10 de la nit, excepte els dissabtes que les instal·lacions restaran obertes fins a les 11 de la nit. Tots els visitants podran continuar gaudint de la gastronomia thai-japonesa al restaurant Siam Shiki que compta amb terrassa-lounge amb vistes a les muntanyes i podran estrenar un nou restaurant de cuina mediterrània al termolúdic.

Comentaris

Trending