Caldea inicia els treballs per canviar la coberta de vidre de l’edifici

La primera fase, que servirà per reformar només el 10% del vitrall, s’ha d’allargar fins al 28 de maig, quan es tornarà a activar el termolúdic, ara en parada tècnica

Una gran grua permet dur a terme els treballs.
Una gran grua permet dur a terme els treballs. CALDEA

Caldea ha iniciat les obres de reforma de la coberta de vidre de l’edifici. Aquesta actuació, que ha de dotar-lo de plena estanquitat, augmentar l’eficiència energètica i millorar el seu aspecte estètic, se centra ara a substituir només un 10% del recobriment de vidre del sostre i s’allargarà fins al divendres 28 de maig. La reforma total de la coberta es realitzarà en diverses fases amb l’objectiu de completar-la en uns anys. De fet, va en paral·lel a la conversió de la icònica torre en un hotel.

En aquesta primera fase de l’obra se substituiran només el conjunt de facetes de vidre situades al sostre d’Orígens per aconseguir estanquitat davant les inclemències del temps i resoldre el problema de les goteres. A més, aquesta intervenció servirà per augmentar l’eficiència energètica de l’edifici, ja que s’incrementa de forma considerable l’aïllament tèrmic actual dels vidres, col·locant un sistema de doble càmera de criptó i tres vidres. També es millorarà l’aspecte visual de la coberta, tant interior com exterior, ja que s’eliminen les xapes lacades interiors i se substitueixen per vidres serigrafiats. Les obres no afecten el servei, ja que es realitzen dins del període de tancament per manteniment anual.

Inúu es manté obert

La previsió és reobrir el termolúdic i Orígens el dissabte 29 de maig, un cop finalitzades les obres. Per la seva part, Inúu, l’spa ‘Adults Only’ de Caldea, es manté obert en l’horari habitual, de diumenge a divendres de 10 h a 22 h i els dissabtes de 10 h a 23 h. Inúu ofereix l’accés a l’àrea de banys termals, conformada per dues llacunes interiors i una llacuna exterior; i a l’àrea de reactivació, que compta amb una sauna de paret salina, un conjunt de dutxes cromàtiques d’hidromassatge i un hammam. A més, aquest spa també estrena ara una àmplia carta de tractaments de bellesa de la marca de cosmètica professional ‘Sothys’ i compta amb un restaurant de cuina thai-japonesa.

Comentaris (2)

Trending