Les botigues Josa s'enderrocaran i es projecta un centre comercial

Aquesta setmana han començat els treballs previs amb la instal·lació de tanques protectores a la vorera de l'avinguda Rocafort de Sant Julià de Lòria

Comentaris

Vista parcial de les botigues aquest dilluns amb l'inici dels treballs per fer l'enderroc.
Vista parcial de les botigues aquest dilluns amb l'inici dels treballs per fer l'enderroc. Altaveu

Les botigues Josa de Sant Julià de Lòria seran enderrocades i hi ha el projecte d'edificar-hi un centre comercial amb aparcament i un restaurant. Els comerços van tancar fa mesos i es van traslladar a altres llocs de la parròquia i alguns d'ells han ocupat la zona de les Arades com un restaurant, una botiga i un taller de canvi de rodes. L'últim en deixar el local ha estat un concessionari de vehicles.

Situades a l'avinguda Rocafort, les botigues Josa, al costat del Pont de Molines, són unes construccions de planta baixa que compten en algun dels locals amb un altell i amb un ampli magatzem al darrere amb molta alçada i fondària. També disposen a la part del darrere d'unes places d'aparcament en lloguer.

El mes de maig de l'any passat es van començar a buidar davant l'anunci de la propietat que les volia enderrocar i construir-hi una altra cosa. En un primer moment tot apuntava a que s'hi farien pisos amb locals comercials a sota però ara s'ha optat per un centre comercial amb un restaurant. Les obres majors ja han estat autoritzades pel comú lauredià.

La desaparició d'aquestes emblemàtiques botigues s'afegeix a la de les Molines, de l'avinguda Verge de Canòlich, on ara s'ubica un aparcament comunal just davant del nou edifici comunal. L'obertura del túnel de la Tàpia va treure gran part de la circulació de l'avinguda Rocafort i la zona va perdre una part del seu atractiu tot i que ha continuant sent el nexe d'unió entre el centre de la població i l'edifici del Molí on s'ubica el comú i el ministeri d'Educació i Ensenyament Superior.

 

 

Comentaris

Trending