Bones sensacions en l’obertura de temporada a Naturlandia

L’ecoparc ha estrenat l’Airtrek infantil en una jornada amb una trentena de grups i que els seus responsables valoren de forma positiva

Dos usuaris a punt de baixar amb el Tobotronc.
Dos usuaris a punt de baixar amb el Tobotronc. NATURLANDIA

Naturlandia ha tornat a obrir portes per donar inici a una temporada d’hivern, malauradament, ben especial. L’ecoparc ha ofert una promoció a preus reduïts per als residents al Principat, els únics visitants que poden tenir ara per culpa de les restriccions de mobilitat als països veïns. Els que s’han animat a pujar s’han trobat un bon toll de neu, les atraccions habituals i les novetats de l’Airtrek infantil.

El sol que ha presidit el matí ha animat a diverses famílies a aprofitar l’obertura per gaudir de les instal·lacions. Uns 30 grups, segons han apuntat fonts del parc temàtic. “S’hi veia ambient”, han indicat, tot expressant una valoració positiva a la vegada que recordaven les condicions de la jornada i el fet de ser “el primer dia”.

Els visitants han pogut pujar al Tobotronc o gaudir d’altres activitats com ara l’Airtrek infantil, que s’estrenava, o la tirolina. També estaven oberts els restaurants La Cafeteria a la cota 1.600 i La Borda del Conangle, a la 2.000.

Naturlandia mantindrà l’obertura des de diumenge fins dimarts i ja el següent cap de setmana. A partir de llavors, s’anirà decidint en funció de com evolucioni la situació sanitària. L’horari aquests dies serà entre les nou del matí i les cinc de la tarda.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending