L’avinguda Príncep Benlloch d’Encamp guanya més metres per als vianants

La urbanització del terreny antigament ocupat pel Prat Gran permetrà ampliar la vorera entre les cruïlles amb els carrers del Solà i el del Pas de la Casa

El tram de vorera que s'ha acabat ampliant.
El tram de vorera que s'ha acabat ampliant.

La urbanització del que, fins fa uns mesos, havia estat el Prat Gran d’Encamp permetrà que l’avinguda Príncep Benlloch del poble guanyi un tram més de passeig. En concret, el situat al costat de les cruïlles amb els carrers del Solà i del Pas de la Casa. Paral·lelament, també s’ampliarà la petita rotonda existent fins ara a l’inici de la via.

Fa mesos que les obres d’urbanització de la parcel·la que havia albergat l’antic parc avancen, sense pressa però sense pausa. Per exemple, ja es pot veure el nou carrer que dividirà el terreny i que unirà els encreuaments entre el vial de la Molina i la carretera de Vila i entre la mateixa Príncep Benlloch i el carrer del Solà. De fet, ja es troba fins i tot asfaltat.

Justament, al primer dels dos punts és on s’ha ultimat una nova rotonda, molt més àmplia que l’anterior i, per tant, més segura. De fet, es preveu que ajudi a gestionar millor la circulació entre el vial de la Molina, Príncep Benlloch, la carretera de Vila i l’accés al nucli tradicional.

rotonda princep benlloch
La nova rotonda.

Un altre canvi serà que el passeig que fins ara tenia l’avinguda s’allargarà. Fins ara, s’acabava amb la cruïlla amb el carrer del Solà, on just hi havia un dels dos principals accessos al Prat Gran. Ara, les obres estan ultimant una ampliació fins al carrer Pas de la Casa.

Amb l’antic parc tot just hi havia una vorera molt estreta, ja que l’espai l’ocupava un aparcament de zona verda. Ara es guanyarà espai per als vianants. També serà més ampli l’espai per al pas de cotxes.

Etiquetes

Comentaris

Trending