Astrié anuncia la finalització de les obres a Prat de la Creu

Han d'acabar entre aquest dimarts a la tarda i demà dimecres després dels treballs d'enquitranament de la calçada

Comentaris

Treballs aquest dimarts al matí al carrer Prat de la Creu.
Treballs aquest dimarts al matí al carrer Prat de la Creu. BRU NOYA

El cònsol major d'Andorra la Vella, David Astrié ha anunciat la finalització de les obres del carrer Prat de la Creu. Estaran llestes entre aquest dimarts a la tarda i demà dimecres. S'estan fent les feines d'enquitranament.

Astrié ha dit que és un dia important "perquè finalitzem una obra que ha estat molt llarga, que ha comportat problemes de circulació perquè s'ha hagut de fer alterna i s'ha restringit el pas per Prat de la Creu".  Així el trànsit a Prat de la Creu s'obrirà en els dos sentits de la marxa.

Els treballs es van iniciar l'estiu passat amb la instal·lació de la xarxa de FEDA Ecoterm, la renovació de les galeries de serveis i la reforma del costat de voravia on hi ha, entre d’altres, l’edifici del Govern. Amb les obres també s’ha arranjat el sistema d’enllumenat públic, la recollida d’aigües pluvials i el paviment del tram de Prat de la Creu que s’estén entre els carrers del Consell general i de la Roda (a pocs metres de la intersecció entre Prat de la Creu i Bonaventura Armengol).

La durada dels treballs que s'havia previst, inicialment, de set mesos, ha provocat la indignació dels veïns i dels conductors que han de transitar per la zona. L'obra va obligar obra obliga a talar alguns dels arbres de la voravia perquè les arrels, molt desenvolupades, afectaven la galeria de serveis i fins i tot alteraven el paviment exterior.

 

Comentaris (10)

Trending