L’aquaparc de l’Estadi Comunal obrirà dimarts vinent

La corporació de la capital destinarà prop de 48.000 euros per a la instal•lació substituta de la piscina exterior dels Serradells, que estarà oberta fins al 15 d’agost

El parc aquàtic va tenir una bona acollida l'estiu passat.
El parc aquàtic va tenir una bona acollida l'estiu passat. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

El comú d’Andorra la Vella destinarà prop de 48.000 euros a l’aquaparc que s’instal·larà a l’estadi Comunal i que ha de servir com a substitut aquest estiu, tal com ja va succeir l’any passat, de la piscina exterior dels Serradells. Aquest darrer equipament, cal recordar, no es pot fer servir perquè està massa a prop de la zona afectada per l’incendi que el novembre del 2018 va afectar el centre esportiu. La zona lúdica es posarà en marxa dimarts vinent.

La corporació repetirà d’aquesta forma la iniciativa que tan bona acollida va tenir l’any passat i que va servir perquè els ciutadans, i especialment els més petits, poguessin tenir una alternativa de lleure aquàtic durant l’estiu, després que la piscina exterior dels Serradells no pogués obrir. Enguany, a més, l’espai tindrà totes les mesures de seguretat per garantir que el risc de contagi amb el coronavirus és el mínim possible.

De fet, aquest apartat es va incorporar al plec de bases del concurs. El guanyador de la licitació ha estat l’empresa Gatzara Espectacles, al qual el comú pagarà 47.853 euros, IGI a part, pel subministrament del material necessari per a l’aquaparc, el muntatge i la seva explotació.

La zona lúdica estarà disponible durant un mes. Així, s’obrirà al públic dimarts vinent, 14 de juliol, i romandrà oberta fins a mitjans d’agost. El darrer dia de funcionament serà el 15 del mes vinent, coincidint amb la celebració de la Mare de Déu d’agost.

Etiquetes

Comentaris

Trending