L’aparcament de Prada Casadet no reobrirà fins al setembre

El desmuntatge de la carpa del Cirque du Soleil s’allargarà encara uns dies i, a més, l’espai ha de quedar lliure per albergar part de la comitiva de la Vuelta els dies 28 i 29; per tant, fins després no es tornarà al seu ús habitual

El desmuntatge de la carpa avança però l'aparcament no obrirà fins després del pas de la Vuelta.
El desmuntatge de la carpa avança però l'aparcament no obrirà fins després del pas de la Vuelta.

L’aparcament de Prada Casadet no estarà disponible durant tot l’agost. La instal·lació, on ara es desmunta la carpa que ha albergat el Cirque du Soleil, no obrirà fins al setembre. Així ho han indicat a Altaveu fonts comunals, que posen en relleu que, un cop es completi el treball, durant uns dies el terreny també servirà per donar servei de cara a l’arribada al país de la Vuelta a España, els dies 28 i 29 d’agost. Per tant, no serà fins després quan torni a estar disponible.

D’aquesta forma, encara es trigarà una mica més a tenir en marxa aquest espai, que va quedar inhabilitat per a l’estacionament de vehicles des de mitjans de maig. Llavors, es va començar a muntar les instal·lacions necessàries per a l’espectacle de la companyia canadenca, que s’ha desenvolupat durant tot el mes de juliol.

A banda, un cop acabada la darrera sessió de ‘Festa’, la carpa es va mantenir muntada encara uns dies més, ja que es va aprofitar per albergar el concert de Melendi, celebrat dilluns i que va aplegar 5.000 assistents. A partir de dimarts, es va iniciar el desmuntatge.

Aquest continuarà els pròxims dies, tot i que anirà el seu ritme. A més, cal desmuntar també l’envelat auxiliar, més petit, que es va col·locar al costat per donar servei als artistes. Són dies de feina i que, a més coincideixen amb algun festiu, com ara dimarts vinent, al mig. A banda, el comú posa en relleu que, quan s’acabi, l’aparcament es vol tenir lliure per a quan arribi al país la Vuelta. Serà un dels punts que s’habilitaran per a la caravana de la prova ciclista que tindrà el final d’una etapa (dia 28) i l’inici d’una altra (29) al país.

Serà a partir de llavors, doncs, quan l’aparcament pugui recuperar el seu ús habitual. És a dir, ja gairebé al setembre. Per tant, no estarà disponible aquests dies i l’ingent volum de vehicles que s’espera aquests dies d’alta afluència turística s’haurà de derivar cap a altres instal·lacions.

Comentaris (1)

Trending