L’aparcament de la Palanqueta ja només serà operatiu per l’entrada i sortida de les escoles

El comú d’Encamp tanca definitivament l’espai, que serà enderrocat juntament amb la resta del Prat Gran, amb aquesta excepció per afrontar moments de gran afluència de vehicles

Les tanques ja avisaven aquest dimecres del tancament del pàrquing.
Les tanques ja avisaven aquest dimecres del tancament del pàrquing.

El comú d’Encamp ha deixat ja fora de servei l’aparcament de zona verda de la Palanqueta. La instal·lació forma part de la parcel·la del Prat Gran que, ara, s’ha d’enderrocar i retornar al seu estat original. Tot i això, i almenys durant un temps, la zona d’estacionament es mantindrà disponible durant les hores de màxima afluència de vehicles, coincidint amb l’entrada i sortida dels col·legis.

L’aparcament ja va aparèixer ahir amb dues tanques que advertien d’aquesta circumstància, així com d’avisos en paper als cotxes estacionats que havien de marxar. Per tant, com a zona de pàrquing ja no es tornarà a fer servir. Amb una petita excepció.

L'espai on fins dilluns hi havia el parquímetre de l'aparcament de la Palanqueta.

Relacionat

El parquímetre desaparegut

Encara falten uns dies perquè comencin les obres d’enderroc. De fet, els treballs encara s’han d’adjudicar. Per això, i mentre les actuacions d’enderroc no comencin i, de fet, no afectin l’aparcament, el comú ha volgut fer una excepció al tancament de l’espai. I és que s’és conscient que hi ha determinats moments on l’afluència de vehicles és força important.

Cal tenir present que al costat del fins ara aparcament de la Palanqueta hi ha dos centres escolars de primera ensenyança: el francès i l’andorrà. I són molts els pares que s’hi acosten a deixar els seus nens en cotxe, fet que provoca acumulacions importants de vehicles. Per això, durant les setmanes vinents, es permetrà estacionar allà entre dos quarts de nou i un quart de deu del matí i entre dos quarts de cinc i un quart de sis de la tarda.

Serà, però, provisional. L’aparcament, tard o d’hora, també serà enderrocat i, per tant, es perdrà aquest espai d’estacionament. Caldrà veure si, llavors, el comú ha trobat una alternativa per aquests pares i, de retruc, pels veïns de la zona.

Etiquetes

Comentaris

Trending