El parquímetre desaparegut

La retirada de l’aparell de control d’estacionament és el primer símptoma que, en pocs dies, la zona verda de la Palanqueta, al centre d’Encamp, deixarà d’estar disponible quan comencin les obres d’enderroc del Prat Gran

A poc a poc els veïns de la zona del Prat Gran d’Encamp van comprovant petits detalls i canvis que evidencien que, en escassos dies, han de començar les obres d’enderroc de l’espai lúdic. El fet de deixar la parcel·la, pel comú també suposa el canvi d’ubicació de les oficines dels urbans i de la policia, així com la pèrdua de l’aparcament de zona verda de la Palanqueta. El primer símptoma d’aquest fet ha estat la desaparició de parquímetre que regulava l’estacionament.

L’aparell ja no hi és. Ha estat enretirat aquest dimarts. Més d’un usuari s’ha trobat la sorpresa quan anava a pagar per deixar el seu vehicle. Fins aquest dilluns mateix estava en funcionament. Ara, ja es pot aparcar sense necessitat de pagar res, tot i que serà una situació temporal i, de fet, de pocs dies de durada.

Un cop comencin les obres, l’espai que durant els últims anys ha estat un aparcament també es tancarà i, per tant, els veïns no el podran fer servir. Això també pot suposar un problema per a una zona del poble en la qual, en determinats moments del dia, hi ha seriosos problemes per trobar un lloc per deixar el cotxe, sigui per una gestió d’uns minuts, com ara recollir els infants de l’escola andorrana de primera ensenyança o de les activitats esportives al Complex, sigui per aparcar per tornar a casa.

Quan es tanqui aquesta zona d’estacionament, es perdran 23 places, a banda de dues per a la recàrrega de vehicles elèctrics, que caldrà reubicar. Pel que fa a la zona, a banda dels espais de zona blava, hi ha un altre pàrquing de zona verda al final del carrer de la Valireta i, ja després, els de barrera d’Encamp, al terreny del Prat Gran que quedarà com a propietat del comú, i el de Sant Miquel.

Etiquetes

Comentaris

Trending