Andorra la Vella ofereix 4.000 places a les activitats de lleure, esportives i juvenils de l’estiu

Les inscripcions per als casals d’infants El Llamp i La Ludoteca de Santa Coloma, i els campus esportius s’obren el 9 de juny

Alain Cabanes i Meritxell Pujol durant la roda de presentació d'aquest dijous.
Alain Cabanes i Meritxell Pujol durant la roda de presentació d'aquest dijous. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

El comú d’Andorra la Vella ha preparat un amplíssim ventall d’activitats adreçades a infants i joves entre el 4 de juliol i el 7 de setembre. Enguany s’ofereixen prop de 4.000 places distribuïdes en diferents torns d’activitats en el marc del programa Viu l'Estiu que té per objectiu, tal com ha assenyalat la consellera de Social, Meritxell Pujol, oferir opcions per a totes les edats, afavorir l’activitat esportiva i donar resposta a l’elevada demanda de famílies que requereixen d’activitats per als seus fills i filles en períodes de vacances.

L’oferta s’estructura en quatre grans eixos: les activitats de lleure als casals d’infants d’El Llamp i la Ludoteca de Santa Coloma (per a infants de 3 a 6 anys) i les colònies per a joves de fins a 13 anys; 11 campus esportius amb modalitats diferents (des de vòlei, bàsquet, futbol, natació sincronitzada o patinatge artístic fins s judo, taekwondo, rítmica o hoquei); per a usuaris de 5 a 15 anys i 6 més adreçats específicament als joves; els Dijous alternatius amb activitats lúdiques per a joves de 12 a 17 anys; i 4 estades esportives fora d’Andorra.

Pel que fa a les colònies que organitza el comú fora d’Andorra, es tornen a oferir un torn a Catalunya i un altre a França amb 40 places per torn. Del 18 al 29 de juliol al Domaine Le Noell (Pirineus orientals) i del 22 d’agost al 2 de setembre a Brunyola (Girona). Els dos centres disposen de piscina camp de bàsquet i un amplíssim terreny amb bosc.

Fora d’Andorra, a més, es faran al llarg de l’estiu quatre estades esportives: campus de vela al Port de la Selva i Cambrils, campus de futbol a Amposta, estada de taekwondo a l’Hospitalet de l’infant i estada multiesportiva al Port del Comte.

El conseller d’Esports i de Joventut, Alain Cabanes, ha ressaltat, també que a més d’oferir un servei a les famílies, al llarg de l’estiu es contractaran prop de 90 monitors eventuals, contribuït així a generar llocs de treball. La majoria d’ells són persones joves que comencen a incorporar-se al món laboral o estudiants aprofiten l’època d’estiu per tenir una primera feina.

Les inscripcions s’obren el 9 de juny i es poden formalitzar tant als departaments de Social, Esports i Joventut del comú com a través de la pàgina andorralavella.ad/inscripcions Tota l’oferta enguany, a més, es podrà desenvolupar sense mesures sanitàries específiques relacionades amb la pandèmia i es podrà funcionar sense grups bombolla ni mesures de distanciament.

Etiquetes

Comentaris

Trending