Andorra la Vella manté el pressupost del Jambo amb 62.700 euros

L’onzena edició del festival de música al carrer tindrà lloc del 13 al 15 de juny i comptarà amb el concert de Gossos

Comentaris

Una de les actuacions del Jambo Street Music del 2023.
Una de les actuacions del Jambo Street Music del 2023.

El comú d’Andorra la Vella ha adjudicat l’organització de l’onzena edició del Jambo Street Music mitjançant contractació directa a l’empresa Boïc Estratègia En Marketing, SL-Aymara per un import de 62.700 euros. El certamen musical que tindrà lloc del 13 al 15 de juny també compta amb l’aportació de 20.900 euros durant quatre anys per part de Govern.

El Jambo Street Music és un dels festivals consolidats durant el mes de juny a la capital. El comú continua apostant fermament per aquest esdeveniment. Per això, n’ha adjudicat l’organització per un import de 62.700 euros, la mateixa quantitat que l’any passat. En aquella ocasió va suposar un creixement del 20% respecte a l’edició del 2022. A aquesta quantitat cal sumar-li l’aportació del Govern de 20.900 euros durant els pròxims quatre anys.

Tindrà lloc del 13 al 15 de juny en una època baixa pel que fa a l’afluència turística, però que congrega un públic nombrós pels carrers d’Andorra la Vella amb els diferents concerts que es programen. Enguany el cap de cartell serà el grup català Gossos amb la seva gira de retorn.

Comentaris

Trending