Andorra la Vella i Escaldes tindran cavalcada de Reis conjunta i busquen figurants

Els infants majors de sis anys que vulguin participar en la desfilada del 5 de gener poden formalitzar la inscripció entre avui i fins el 20 de novembre a la Llacuna o a l’Oficina de Turisme de la plaça Santa Anna

Comentaris

La cavalcada conjunta d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany de l'any 2019.
La cavalcada conjunta d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany de l'any 2019. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

L’àrea de Cultura del comú d’Andorra la Vella i la Unió Pro-Turisme d’Escaldes-Engordany, organitzadors de la cavalcada de Reis que si no passa res el proper 2023 tornarà a ser conjunta, han obert avui les inscripcions per participar a tradicional. Els infants residents a les parròquies d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany majors de sis anys d’edat que desitgin participar-hi poden formalitzar la inscripció entre avui, 7 de novembre, i el proper dia 20.

Els punts d’inscripció són a l’àrea de Cultura del comú d'Andorra la Vella, al Centre cultural La Llacuna (telèfon 730 037), i a l’Oficina de Turisme de la plaça Santa Anna d’Escaldes-Engordany (telèfon 890 881). Les persones seleccionades seran avisades telefònicament i hauran de recollir el corresponent abillament a la seu social de la Unió Pro-Turisme d’Escaldes-Engordany, situada a l’avinguda de les Escoles, 26, 1r 3a, d’Escaldes-Engordany i hauran de fer efectiu un dipòsit de 30 euros, que els serà retornat en el moment de la devolució de la roba.

Per al procés de selecció dels sol·licitants es prioritzaran les sol·licituds d’aquells infants que no hagin participat en altres ocasions, que siguin d’Andorra la Vella i d’Escaldes-Engordany i que s’ajustin per pes i talla al vestuari disponible. D’altra banda, també se cerquen nois i noies majors d’edat, d’una alçada aproximada de 1,70 metres, que desitgin participar a la Cavalcada de Reis 2023 per realitzar-hi d’altres tasques (personatges d’animació, voluntaris de seguretat, acompanyament de les carrosses, etc.). Els interessats poden omplir el mateix full d’inscripció.

Comentaris

Trending