Andorra la Vella engega les obres de millora al carrer Pere d’Urg

Els treballs se centraran a ampliar voravies per tal de fer més atractiu el pas de vianants entre el Parc Central i la zona de Prada Ramon

Les tanques al carrer Pere d'Urg, on es portaran a terme les obres.
Les tanques al carrer Pere d'Urg, on es portaran a terme les obres.

El comú d’Andorra la Vella ha posat en marxa les obres de millora del carrer Pere d’Urg. Els treballs, que s’espera poder tenir enllestits abans de l’estiu, consistiran, principalment, a ampliar voravies. L’objectiu principal és poder atreure els vianants des del Parc Central cap a la zona de Prada Ramon.

Al carrer Pere d’Urg ja hi ha tanques i el terra alçat. Les obres han començat oficialment a la zona, i duraran uns quants mesos. Segons expliquen des de la corporació, les tasques consistiran a ampliar voravies. De fet, en alguns punts eren força estretes, i el pas de vianants resultava una mica complicat.

L’objectiu final d’aquestes obres és poder replicar l’estil que s’ha implantat al carrer Callaueta, però mantenint el pas dels vehicles. Actualment, la tendència dels vianants que surten des del Parc Central, on també s’han millorat les escales d’accés, és anar cap al centre directament. Amb aquests treballs, el que es vol és poder atreure’ls perquè vagin en la mateixa direcció, però passant per la zona de Prada Ramon.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending