Andorra la Vella destina més de 85.000 euros a la promoció del Poblet de Nadal

La partida, en part, la cobreix una aportació d’Andorra Turisme i centra especialment els esforços en mitjans catalans i de les regions properes de França, sense oblidar altres zones d’Espanya

Moment de l'encesa de llums al Poblet de Nadal
Moment de l'encesa de llums al Poblet de Nadal

El comú d’Andorra la Vella ha tornat a apostar fort pel Poblet de Nadal com a fórmula per atreure visitants durant les dates de Nadal i properes. L’esdeveniment, que va viure fa uns dies el seu tret de sortida, s’ha consolidat i la majoria té clar que, almenys al seu entendre, funciona. Ara bé, també cal fer-ne una bona promoció. Enguany, la publicitat per donar a conèixer la nova edició d’aquesta iniciativa suposarà una inversió de més de 85.000 euros.

D’aquesta quantitat, una part es finançarà a través de l’aportació que fa Andorra Turisme. Comú i societat pública tenen un conveni mitjançant el qual la segona entitat pagarà aproximadament el 30% de la campanya publicitària. En concret, 25.000 euros.

La xifra d’enguany és força més ambiciosa que la que es va gastar per a l’edició del 2021. Llavors, es va contractar publicitat per un valor proper a 75.000 euros. Per tant, s’ha invertit aproximadament un 13% més.

La capital té clar que la major part del visitant potencial del Poblet de Nadal és client de proximitat. I és aquí on centrarà els esforços. Així, la partida més important, de 32.370,01 euros, ha servit per contractar anuncis a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. És a dir, espots tant a TV3 com a la web de la cadena.

L’altre gran objectiu és el turista provinent de les regions properes de França. Per això, 22.690,90 euros més es destinaran a anuncis en diferents mitjans de la zona, tant escrits (La Dépeche, Midi Libre o L’independent) com audiovisuals (France 3) o digitals.

Tot i això, també es vol atreure visitants d’altres regions espanyoles. Per això, 14.925 euros s’utilitzaran per contractar anuncis a diferents canals autonòmics, com ara Tele Madrid, A Punt (País Valencià) o Aragón TV. També s’han destinat partides més petites per contractar espais a mitjans del Pirineu català.

El Poblet de Nadal va viure el seu tret de sortida la setmana passada, coincidint amb l’encesa de la il·luminació per a les festes. S’allargarà fins al 31 de desembre i es considera que és un esdeveniment consolidat i amb acceptació tan per part de la població del país com dels turistes.

Comentaris (4)

Trending