Andorra la Vella aposta per repetir el parc aquàtic al Comunal durant l’estiu

El comú ha licitat el concurs per fer la instal•lació, exigint que es detallin les mesures sanitàries que siguin necessàries per prevenir el risc de contagi amb el coronavirus

El parc aquàtic va tenir una bona acollida l'estiu passat.
El parc aquàtic va tenir una bona acollida l'estiu passat. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

Les instal·lacions del Comunal tornaran a acollir aquest estiu, si res es torça un parc aquàtic que servirà com a alternativa a la piscina exterior dels Serradells. El comú de la capital ha aprovat la convocatòria del concurs per a la posada en marxa de l’espai lúdic. El plec de bases ja inclou l’obligatorietat de disposar mesures de seguretat per minimitzar el risc de contagi de coronavirus.

L’estiu passat, i donada la impossibilitat de reobrir la piscina exterior, la corporació ja va instal·lar un parc aquàtic per donar una alternativa d’oci. La iniciativa va tenir una bona acollida, especialment entre els infants de la parròquia. Per això, el comú aposta per repetir la proposta, sempre que les circumstàncies sanitàries ho permetin.

El cònsol menor, David Astrié, ha explicat que la junta de govern celebrada aquest dimecres ha aprovat la convocatòria del concurs que servirà per contractar l’empresa responsable de la instal·lació que, novament, s’ubicarà al costat de l’estadi Comunal. A partir d’aquí, falta veure si l’evolució de l’epidèmia del coronavirus fa viable el parc i en quines condicions. La voluntat és tenir tot a punt per si arriba l’autorització.

“Ens va funcionar bé l’any passat i repetiríem el mateix esquema”, ha apuntat Astrié. El cònsol menor també ha explicat que el concurs exigirà a les empreses licitants que “aportin els protocols de sanitat” que siguin necessaris per minimitzar el risc de contagi amb el coronavirus.

Comentaris

Trending