Andorra la Vella adequa l’edifici de les Columnes per a acollir diverses associacions

El comú, que ja lloga una part de les instal·lacions, farà obres petites als despatxos per cedir-los i s’hi puguin ubicar entitats parroquials

Imatge de la façana de l'edifici de les Columnes, antiga seu de la Justícia.
Imatge de la façana de l'edifici de les Columnes, antiga seu de la Justícia. Toni Solanelles

El comú d’Andorra la Vella ha decidit fer obres a l’edifici de les Columnes, ubicat a l’avinguda Tarragona. Les instal·lacions, que han tingut moltes funcions anteriorment, es lloguen perquè s’hi puguin emplaçar diferents entitats. En aquesta ocasió, l’objectiu de la corporació és poder cedir alguns dels despatxos a associacions de la parròquia, perquè puguin tenir la seva seu allà.

L’edifici de les Columnes tindrà algunes modificacions, però seran mínimes. Es tracta més d’una adequació de despatxos, que no pas d’unes obres que comportin fer una intervenció important. Les instal·lacions, actualment, acullen entitats i empreses que lloguen l’espai al comú per poder estar en un lloc cèntric de la parròquia. Ara, les intencions de la corporació, com ja va anunciar la cònsol major, Conxita Marsol, fa uns dies, és que algunes associacions que tenen una forta presència a la parròquia tinguin un lloc on la ciutadania les pugui ubicar.

Així, un cop estiguin acabats els treballs, el comú cedirà alguns dels despatxos que s’hagin adequat. Entre altres entitats, s’espera que es pugui acollir a l’edifici de les Columnes l’Associació contra el càncer, i també l’Associació de Dones. Actualment, s’està negociant per poder emplaçar també el carnet jove, però encara no s’ha pres cap decisió. També s’espera acollir altres projectes, que s’anunciaran més endavant.

Per fer aquestes obres, el comú ha convocat un concurs nacional. Les ofertes es podran presentar de forma presencial, al departament de Secretaria General, abans del 6 de maig. Per tant, les empreses interessades compten amb un mes per poder preparar les seves propostes.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending