Andoflora amb regust electoral

L'esdeveniment, que es durà a terme fins diumenge, també ret homenatge a la salut amb el cors i el color vermell que són la imatge d'aquesta edició

La benvinguda a l'espai de l'Andoflora.
La benvinguda a l'espai de l'Andoflora.

L'inici de l'edició d'enguany ha estat el més semblant a un inici d'uns comicis amb la presència de diferents cònsols, ministres i candidats a encapçalar llistes per ser cap de Govern. Tots ells han visitat les parades a la plaça de les Fontetes que s'ha omplert de cors i el color vermell per retre homenatge a la salut després de dos anys de pandèmia. Una edició que torna ha recuperat tota la seva esplendor i s'espera que sigui un èxit.

La 28a edició de l’Andoflora de la Massana ha donat el tret de sortida aquest matí i ho ha fet amb una nombrosa presència que de polítics que li dona un regust electoral. Encapçalats pel cap de Govern, Xavier Espot i les cònsol massanenques, Olga Molné i Eva Sansa, no s’han perdut la cita la ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés, i el ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, tots dos residents a la parròquia. A més, també s’hi han apropat cònsols d’altres parròquies, com Eva Choy, d’Ordino, o David Astrié, d’Andorra la Vella, així com l’altre candidat en les primàries de liberals, Josep Maria Cabanes. Tots ells han pogut gaudir de les 25 parades i una de les més de 20 activitats culturals que estan previstes en aquesta edició, A compàs de tango amb Mònica Vega, Dani Sampaio com a ballarins i Marc Tomàs a l’acordió.

Precisament, el conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Guillem Forné, i militant de liberals, també s’ha referit a les primàries del partit negant que aquest procés “pugui comprometre el futur del partit”, si no, tot el contrari, que es tracta “d’un procés sense precedents que contribuirà a aprofundir en la democratització” de la formació política en concret i de la política andorrana en general.

Presentació de l'Andoflora 2022.

Relacionat

Andoflora arriba a la 28a edició amb 25 parades i més d’una vintena d’activitats

Tornant a l’Andoflora, la cita es tracta d’un esdeveniment consolidat i, per Molné,  la situació actual de la pandèmia, sense restriccions, i el bon temps indicat pel cap de setmana fan preveure que aquesta edició sigui un èxit. En la mateixa línia s’ha manifestat Forné que ha volgut posar en relleu el missatge transmès amb el color vermell i els cors -la imatge d'enguany de la fira- i que "simbolitzen la salut, que és el més important”, fent referència als dos darrers anys de pandèmia i que han condicionat l’organització del certamen, cancel·lant el del 2020 i amb limitacions el 2021.

Fins diumenge, la Massana es convertirà en el centre neuràlgic de les flors i els colors i amb el que dona “la benvinguda a la parròquia”. En aquest sentit, des de la corporació comunal han animat a tots els ciutadans, siguin de la parròquia o no, gaudir d’aquest mercat i tot allò que es desenvolupi al seu entorn.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending