Andoflora arriba a la 28a edició amb 25 parades i més d’una vintena d’activitats

El certamen, que tindrà lloc del 20 al 22 de maig, comptarà amb espectacles de dansa, concerts i tallers per animar a la gent a visitar la Massana

Presentació de l'Andoflora 2022.
Presentació de l'Andoflora 2022.

La Massana ja ho té tot llest per acollir, entre el 20 i el 22 de maig, una nova edició de l'Andoflora que comptarà amb la presència de 25 parades. A més, concerts, tallers i dansa completaran una programació de tres dies per animar a la gent a visitar la parròquia massanenca i impregnar-se de la màgia de les flors i les seves olors.

Del 20 al 22 de maig se celebrarà la 28a edició d’Andoflora amb un total de 25 parades i més d’una vintena d’activitats al seu voltant. Els encarregats d’obrir el certamen seran els escolars de la parròquia massanenca, amb una acció artística al voltant del cor i el color vermell per simbolitzar la passió i la salut, i els ballarins Mònica Vega i Dani Sampaio, que oferiran un tango acompanyats per Marc Tomàs a l’acordió. En aquest sentit, el conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Guillem Forné, ha explicat que “la filosofia és combinar la fira mercat amb accions que apropin la cultura al poble, fent sortir les entitats al carrer, com l’Escola de Música, que traurà els instruments a la plaça perquè tothom pugui provar-los”.

A banda de les parades de jardineria, floristeria i decoració, les activitats que hi giraran entorn comptaran amb la presència de l’Esbart Valls del Nord, exhibicions dels grups avançats de l’escola Líquid dansa i les padrines de la Massana, entre altres entitats. A més, s’ha programat un espectacle infantil, Les aparences enganyen, que combina dansa, diàleg i un missatge de respecte i de conservació del medi.

D’altra banda, el teatre de les Fontetes i la plaça seran els punt neuràlgics dels concerts. En el primer hi actuarà Marta Dallerès, amb un recital de pop-rock, i el concert d’orgue dels professors de l’Institut de Música d’Andorra la Vella, mentre que a les Fontetes hi pujaran a l’escenari la soprano Jonaina Salvadó, amb l’espectacle Va de Vals, el Cor de Rock d’Andorra, la Grossband i la Coral la Nota de Mataró.

L’activitat, però no arribarà sola, i és que la Massana també es respirarà l’olor de flors i plantes després que en les darreres setmanes els operaris del comú hagin realitzat tasques  d’enjardinament i cinc empreses es preparen per al concurs d’instal·lacions urbanes 2022. Paral·lelament, la Capsa Espais de Creació, ha convocat un concurs obert als joves artistes, amb el tema del cor vermell com a element principal.

Etiquetes

Comentaris

Trending