Aixirivall recupera la festa major

Missa i pregó la tarda de Sant Pere, una botifarrada divendres al vespre i una arrossada el migdia de dissabte són alguns dels plats forts de la celebració

SANT PERE D'AIXIRIVALL ACOLLIRÀ LA MISSA DIJOUS A LES 8 DE LA TARDA.
SANT PERE D'AIXIRIVALL ACOLLIRÀ LA MISSA DIJOUS A LES 8 DE LA TARDA. ARXIU

Un grup de veïns del quart d’Aixirivall, a Sant Julià, impulsen la recuperació de la festa major de la localitat. S’havia intentat al 2019, però la pandèmia i altres circumstàncies no en van permetre la continuïtat. Ara s’espera que la celebració arreli al tomb de Sant Pere, a qui està dedicada l’església del quart. Missa i pregó la tarda de Sant Pere, una botifarrada divendres al vespre i una arrossada el migdia de dissabte són alguns dels plats forts de la festa.

Els veïns dedicaran dos mitjos dies, el 29 i el 30 d’aquest mes, i tot el primer de juliol, que s’escau en dissabte. Hi ha diverses activitats per mirar de fomentar la germanor entre els veïns. Actuacions musicals o activitats lúdiques adreçades a un públic familiar o, com a mínim, amb elements pensats per a totes les edats omplen el programa festiu.

Copia de FESTA MAJOR AIXIRIVALL (arrastrado)

Segons han explicat alguns dels promotors, la idea de recuperar la festa “ja rodava pel cap d’alguns veïns des de fa anys i finalment aquest ha estat el bo”. Segons que s’ha exposat, els promotors de la celebració han intentat arribar “al màxim dels residents a Aixirivall i esperem que als que no s’hagi pogut, vinguin a la festa major per conèixer-nos i col·laborar, doncs la intenció és de recuperar altres festes populars del poble”.

Comentaris (6)

Trending