L’Agora School creix en alumnes i s’amplia amb noves aules suplementàries i una multiús

El comú de la Massana ha donat llum verda a la inversió, que es dóna gràcies al bon rendiment que ha tingut el centre i que hauria obligat a fer aquestes obres

Comentaris

Instal·lacions de l'Agora School.
Instal·lacions de l'Agora School. ARXIU

L’Agora International School, ubicada a l’Aldosa, s’ampliarà amb noves aules, totes elles suplementàries i una multiusos. Ha estat el comú de la Massana, que és propietari del terreny i les instal·lacions, qui ha aprovat aquest dilluns la inversió per part de l’entitat que els té arrendats. Segons s’ha explicat, el creixement exponencial que ha tingut el centre ha gairebé obligat a dur a terme les obres.

Es desconeix, de moment, de quants metres quadrats serà ni del pressupost que s’hi destinarà, però l’Agora School s’ampliarà pròximament. Almenys, la llum verda que s’ha donat des del comú així ho ratifica. Aquest dilluns, durant una sessió de consell, s’ha aprovat la construcció i la inversió que farà l’entitat que ha arrendat els terrenys actualment. Concretament es faran diverses aules suplementàries, per poder donar suport a les actuals, i una multiús.

Aquesta aula multiús, segons ha explicat la cònsol major, Olga Molné, ja estava prevista en una de les modificacions del contracte, que s’ha anat allargant i actualitzant amb el temps. La durada d’aquest acord és fins al 2038, quan les instal·lacions, així com aquesta ampliació, passaran a ser titularitat del comú. En aquest moment, de fet, el contracte no s’ha tocat de cap manera, sinó que s’ha fet constatar aquesta inversió.

Els motius, segons ha assenyalat Molné, és que l’escola no para de créixer. “Funciona correctament, té cada vegada més alumnes i millor reputació”, ha assegurat. Per tant, aquest augment ha sigut tant, que en certa manera ha obligat a ampliar el centre. “Estem molt contents, perquè fins ara sols s’havien fet tasques de manteniment”, ha explicat la cònsol.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending