Ordino Arcalís obre la temporada aquest dijous

De moment, es podrà esquiar a les pistes del sector de la Coma, així com a la zona de l'Hortell fins a la base de l'estació

-
-
L'estació Vallnord Ordino Arcalís inaugura la temporada d'esquí aquest dijous, 29 de novembre. Les baixes temperatures i les darreres nevades han permès que l'estació ordinenca pugui avançar dos dies l'obertura de les seves instal·lacions. L'equip tècnic ha valorat les condicions de la neu i ha conclòs que una part important de l'estació té les condicions òptimes per poder esquiar, i d'aquesta manera pot garantir la seguretat de les pistes.

Els equips de l'estació estan treballant en el condicionament dels traçats, l'abalisament i la posada a punt dels serveis. Ordino Arcalís també concretarà, durant les pròximes hores, les pistes i els remuntadors que s'obriran. D'inici, per encetar la temporada, s'obriran diverses pistes que connecten el sector de la Coma fins a la base de l'estació de l'Hortell.

Es podrà esquiar a Ordino Arcalís amb el forfet de temporada de Vallnord, amb el d'Ski Andorra i amb el de Grandvalira, previ pagament del suplement de 90 euros en el cas dels adults i de 25 euros en el cas dels infants. Pel que fa als forfets de dia, es poden adquirir de forma online i també a les taquilles de l'estació. A més, també es pot utilitzar el forfet de més de dos o més dies Vallnord, i el multidia Ski Andorra, així com amb el forfet extraescolar d'Andorra, que ja es pot comprar al web d'Ski Andorra.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending