Ordino acomiada el jove mort en perdre el control de la moto quan accelerava davant la deixalleria de les Valls del Nord

Comentaris

Ordino acomiada el jove mort en perdre el control de la moto quan accelerava davant la deixalleria de les Valls del Nord
Ordino acomiada el jove mort en perdre el control de la moto quan accelerava davant la deixalleria de les Valls del Nord

L’església parroquial d’Ordino acollirà aquest diumenge a les 4 de la tarda la missa funeral en record del motorista andorrà de 31 anys que aquest dissabte ha perdut la vida arran de les greus lesions que ha sofert en perdre el control de la moto en què circulava per la carretera CG3, entre Ordino i la Massana, i picar, de cap, contra la barana protectora de la voravia.

El sinistre s’ha produït a 3/4 de 9 del matí. El jove ordinenc viatjava amb una motocicleta Ducati Monster 1200-R matriculada al Principat en direcció a la Massana. Poc després de la zona de la deixalleria de les Valls del Nord i pràcticament davant dels edificis Paquita Benazet, el motorista ha perdut el control del vehicle. Segons els primers indicis, el jove s’hauria descontrolat just quan hauria iniciat una maniobra d’acceleració per mirar d’avançar un turisme. 

Els especialistes de la policia en matèria d’accidents que han acudit al lloc dels fets estan estudiant la causa per la qual hauria perdut el jove hauria perdut el control de la moto just en aquell moment. I en solitari. Cap altre vehicle s’hi ha vist implicat. El noi ha sortit disparat de la moto i hauria picat de cap contra la barana protectora de la voravia amb tanta mala sort que s’hauria desnucat.

De seguida s’han desplaçat a l’indret, més enllà dels cossos de seguretat, també els mèdics i sanitaris, que ben aviat s’han adonat de la gravetat de les ferides sofertes. En tot cas, se li han practicat unes primeres maniobres de reanimació i ha estat traslladat al centre hospitalari, del qual n’és director assistencial el pare del finat, el doctor Joan Martínez Benazet, que ha estat avisat gairebé al moment del fet succeït. Una estona després de l’ingrés del noi, empleat de banca, s’ha hagut de certificar, malauradament, la seva mort.

L'accident ha obligat a donar pas alternatiu durant gairebé un parell d'hores, mentre, primer, s'ha atès el ferit i, després, s'ha netejat la calçada alhora que es recollien les proves necessàries per elaborar l'atestat. El jove motorista -tenia més d’una ‘màquina’ i era un fan declarat de la marca Ducati- tenia previst assistir a una trobada de motos i anava tard. Era força habitual que fes sortides amb moto. La mort del jove ha consternat, especialment, Ordino, on el noi era conegut i actiu entre els ambients juvenils de la parròquia on s’havia estat sempre.

Imatge: Andorra Televisió

Comentaris

Trending