Obert en línia el videojoc Reciclaclar

És una eina educativa que convida a alumnes, estudiants i famílies d'Andorra a lluitar contra el canvi climàtic i la cura pel medi ambient

Comentaris

-
-
L’empresa Pirinenca de Serveis del Grup Heracles, els set comuns i l'agència de comunicació i desenvolupadora del videojoc educatiu Reciclaclar. StoryTelling Comunicació, han deixat obert el recurs educatiu per tal que alumnes, estudiants i famílies puguin utilitzar aquesta plataforma durant el període que duri el confinament arran de la Covid-19.
 

Reciclaclar és un videojoc educatiu que convida als participants, nens i nenes d'entre 10 i 12 anys, a implicar-se en la cura del medi ambient a través d'una eina pedagògica que visualment compleix amb tots els requisits d'un joc dinàmic i atractiu.

La plataforma està desenvolupada únicament per a ordinador i tablets. No es pot jugar als mòbils. Els navegadors recomanats són Chrome i Internet Explorer.

Un cop hem accedit a https://reciclaclar.com/, i a partir de la pantalla d'inici, es pot començar a jugar en mode tutorial, que permet incorporar i/o consolidar els coneixements sobre cadascun dels residus i quins són els contenidors indicats per a introduir-los.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending