Neu

Vallnord tanca Arinsal a les raquetes i a l'esquí de muntanya per la manca de neu

Les dues activitats es podran continuar practicant al sector de Pal i per les seves pistes

Pistes del sector d'Arinsal.
Pistes del sector d'Arinsal. VALLNORD-PAL ARINSAL

Vallnord-Pal Arinsal ha anunciat aquest dimarts per mitjà de les xarxes socials el tancament d'Arinsal per manca de neu. Aquest sector acollia únicament la pràctica d'esquí de muntanya i les passejades amb raquetes de neu. Totes dues activitats es podran continuar fent per les pistes de Pal.

Les restriccions provocades per la pandèmia del coronavirus amb l'absència de turistes, van fer que el domini esquiable obrís només un sector per a l'esquí alpí, el de Pal mentre que el d'Arinsal es dedicava des del passat 3 de gener només a les raquetes i a l'esquí de muntanya amb el Forfet Natura a un preu de 2 euros per adult i 6 per infants.

Els usuaris d’aquestes pràctiques podien fer servir una vegada al dia el telecadira de la Serra II, que dóna accés directe al Pla de la Cot i més facilitat per arribar al Pic de Cubil. Els clients amb forfet de temporada Ski&Bike de Vallnord - Pal Arinsal tenen accés lliure a aquesta modalitat. La decisió de tancar el sector d'Arinsal a l'esquí alpí va provocar les queixes de comerciants, restauradors i hotelers de la població.

Etiquetes

Comentaris

Trending