Neu

La primera enfarinada de la temporada deixa gruixos d’entre 2 i 7 centímetres a les cotes més altes

Amb una notable baixada de les temperatures a tot el país, de manera feble i dispersa s’esperen precipitacions durant tot el dia, que seran en forma de neu a l’extrem nord del país

Comentaris

Una imatge de l'estació d'Arcalís a l'hivern.
Una imatge de l'estació d'Arcalís a l'hivern. ORINO-ARCALÍS

Com indicaven les previsions, la neu s’ha deixat veure aquesta matinada. La primera enfarinada de la temporada ha deixat gruixos d’entre 2 i 7 centímetres a les cotes més altes del Principat. Tot plegat ha comportat una davallada notable de les temperatures arreu del país. La previsió del Servei Meteorològic és que la màxima no superi els 8 graus a Andorra la Vella durant una jornada en què es combinaran els núvols i les clarianes.

Al sud del país es preveu que hi predomini normalment el sol, encara que puntualment poden aparèixer nuvolades. Segons el Servei Meteorològic, una pertorbació atlàntica, posterior al pas del front, portarà un ambient fred i nuvolositat abundant. Encara s’esperen algunes precipitacions febles i disperses, que seran en forma de neu a l’extrem nord del país. Mentre, a la resta del Principat s´alternaran els núvols i les clarianes.

soldeu
Una imatge de l'estació de Soldeu.

La nevada d’aquesta matinada ha deixat, per exemple, dos centímetres a Caborreu, tres a Sorteny, tres també al Coll Pa i set a la Tossa d’Espiolets. En altres punts les precipitacions han estat en forma de pluja. La situació, com s’ha dit, es pot repetir al llarg del dia, sense que hi hagi d’haver precipitacions en abundància en cap cas.

Comentaris

Trending