Neu

Pal Arinsal mantindrà el preu del forfet reduït fins a final de temporada

El preu per accedir seguirà sent 20 euros i els dies de Setmana Santa es mantindrà el 70% del sector de Pal activat, amb set remuntadors i 22 pistes

Pal-Arinsal continua amb una obertura molt limitada centrada sobretot a Pal.
Pal-Arinsal continua amb una obertura molt limitada centrada sobretot a Pal. vallnord pal-arinsal

Vallnord-Pal Arinsal mantindrà els serveis que ofereix als seus usuaris durant Setmana Santa. En concret, durant aquests dies l’horari anirà entre les nou del matí i les cinc de la tarda i obrirà fins al Pic del Cubill. També seguirà cobrant 20 euros pel forfet. Així fins al 5 d’abril, data per a la finalització de la temporada més estranya (i segurament negativa) de la història de l’estació.

Així, Pal Arinsal mantindrà durant la Setmana Santa l’obertura del sector de Pal fins al Pic del Cubil. A partir del 27 de març i fins al proper 5 d’abril, es funcionarà al 70%, amb set  remuntadors i 22 pistes. És a dir, el 70% del sector i entre les nou del matí i les cinc de la tarda.

Pel que fa a les activitats, aquestes també estaran disponibles per a tots els clients durant cada dia. L’horari d’obertura serà de deu del matí a cinc de la tarda. Entre lles, la pista de trineus, sortides en buggies, la tirolina Big Zip, els circuits d’orientació o les sortides amb raquetes al sector d’Arinsal. L’estació tindrà tres restaurants oberts: l’Expresso, el Pla de la Cot i el Coll de la Botella.

En la pràctica d’esquí de muntanya i raquetes i altres que no són l’esquí alpí, els sectors d’Arinsal i Pal seguiran habilitats amb les mateixes condicions com fins ara: pistes i circuits oberts de set del matí a deu de la nit.

Vallnord Pal Arinsal també mantindrà el preu del forfet en 20 euros fins al darrer dia de la temporada, el 5 d’abril, després de 93 dies d’obertura.

Etiquetes

Comentaris

Trending