Neu

Grandvalira obre pistes amb la vista posada en una Puríssima que es preveu molt bona

El domini ha posat en marxa quinze quilòmetres i dos remuntadors i anirà activant més zones fins al cap de setmana, que es preveu ja amb una assistència important d’esquiadors

Un esquiador fa un dels primers descensos de la temporada a Grandvalira.
Un esquiador fa un dels primers descensos de la temporada a Grandvalira. Grandvalira

Grandvalira ha estrenat aquest dimarts la temporada d’esquí amb una obertura parcial de les seves pistes. Quinze quilòmetres i dos remuntadors han estat disponibles per aquells aficionats que s’han pogut escapar a la muntanya. Un pròleg per comprovar que tot està a punt de cara a la primera prova de foc per al domini: un pont de la Puríssima per al qual es tenen grans expectatives.

Ha estat, lògicament, una obertura a mig gas. De mínims, però que ha servit per començar el rodatge de cara al cap de setmana. En total, dos remuntadors i quinze quilòmetres de pistes, tots ells als sectors de Pas de la Casa i de Grau Roig.

“Ha estat un dia meravellós per a esquiar. Qui ha pogut venir, ha gaudit d’una neu molt bona”, ha volgut destacar el director general de Grandvalira, Juan Ramon Moreno. En aquest sentit, ha explicat que “aquests dies ens serviran per fer rodar els equips i la maquinària”. També es preveu “anar incorporant a poc a poc nous punts”. I, queda clar, amb la vista posada en la primera gran cita de la temporada.

premsa4
Les pistes del sector del Pas de la Casa i Grau Roig presentaven un gran aspecte.

Serà a partir de divendres, amb l’inici del pont de la Puríssima, fins al dimecres 8. Les perspectives, apunta Moreno, són molt positives. Primer, perquè s’espera un nombre important d’esquiadors. Segon, perquè les previsions meteorològiques apunten a noves nevades els pròxims dies que encara permetran millorar més les condicions de les instal·lacions.

Grandvalira ha estat, doncs, el primer domini del Principat a posar-se en marxa. No trigarà gaire a seguir-lo Ordino-Arcalís, que ho farà aquest dimecres. I, divendres, serà el torn de Vallnord Pal-Arinsal.

Un esquiador a les pistes de Grandvalira.
Un dels usuaris que ha estrenat la temporada.

Etiquetes

Comentaris

Trending