Neu

França confirma que controlarà els esquiadors que vulguin accedir a Andorra

L'ambaixador Jean-Claude Tribolet afirma que es farà en tots els països fronterers

Tribolet i Mas durant la roda de premsa d'aquest dijous.
Tribolet i Mas durant la roda de premsa d'aquest dijous. ULL NU

L'ambaixador de França Jean-Claude Tribolet ha confirmat aquest dijous que també es faran controls a la frontera del Baladrà en el cas que hi hagi francesos que vulguin venir a esquiar a Andorra. Es tracta d'una mesura que potser no caldrà aplicar perquè encara no hi ha cap decisió sobre l'obertura de les estacions abans de les festes de Nadal.

Tribolet també ha fet esment a l'aixecament el pròxim dia 15 del confinament perimetral a les regions. Es podrà venir a Andorra per comprar o per fer turisme però es controlarà als esquiadors. S'ha referit a la figura del desaparegut Valéry Giscard d'Estaing "com un gran europeista".

.L'ambaixador ha fet aquestes declaracions en el marc de la presentació de de 'Les nits del mapping', un projecte audiovisual que es farà conjuntament amb el festival Ull Nu dels dies 7 al 13 a la façana de l'hotel Santa Anna d'Escaldes-Engordany i a la Casa de la Vall. L'entrada serà lliure i amb l'aforament limitat.

És una acció del grup Arcaan amb Antoine Biot i Jeremy Oury amb una combinació audiovisual. El col·lectiu ha participat en nombrosos festivals​. La roda de premsa també ha comptat amb la participació del director del festival Ull-Nu, Hèctor Mas.

 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending