Neu

La ‘cua de la Filomena’ continua deixant febles nevades a tot el país però sense grans gruixos

La borrasca continua deixant precipitacions en forma de neu arreu del país tot i que inicialment es preveia que s’aturessin durant la matinada

Una imatge de la carretera de les Comes de Banyàs, a la Massana.
Una imatge de la carretera de les Comes de Banyàs, a la Massana.

La denominada borrasca Filomena continua fent de les seves de manera poc previsible. L’alerta groga continua activada al Principat, a partir d’Escaldes per la CG-3 i de Soldeu per la CG-2. Més o menys dèbils, les precipitacions en forma de neu continuen caient a tot el país, gairebé contra pronòstic, atès que s’esperava que durant la matinada passada comencessin a retirar-se. Després d’una petita treva que Filomena va donar aquest dissabte a la tarda, la nevada s’ha mantingut. Això sí, els gruixos no són extraordinaris, malgrat que en alguns punts sí que són notables.

Cal continuar amb molt de compte si és necessari circular per la xarxa viària del Principat i assegurar-se de dur el cotxe ben calçat o portar cadenes per si en algun moment cal usar-les. No obstant, la xarxa principal està força neta. Durant aquest matí es preveu que, ara sí, la nevada tendeixi a desaparèixer. De fet, segons els experts, les precipitacions d’aquest matí són la cua de la Filomena. Tot el dia ha de lluir força ennuvolat per deixar pas a una jornada de demà, dilluns, i de dimarts que, en teoria, han de ser assolellades.

Comentaris (1)

Trending