Movem Ordino es compromet a que la gent pugui entendre la feina del comú i les seves adjudicacions

Armengol manifesta que “hem de ser propers i estar a l’escolta de les preocupacions i necessitats dels ciutadans"

López i Armengol aquest dijous a Ordino.
López i Armengol aquest dijous a Ordino.
La candidatura de Movem Ordino ha presentat aquest dijous les seves propostes sobre transparència en la gestió comunal. Així, el candidat a cònsol menor, Joan Miquel Armengol, ha exposat que avui en dia hi ha moltes opcions per facilitar la informació als ciutadans, i en aquest sentit s’ha compromès aque “la gent pugui realment entendre què fa el comú i quines adjudicacions es fan”.

Armengol ha criticat el fet que la corporació actual només pengi l’enllaç al BOPA i que la gent s’hagi “d’espavilar” per entendre-ho. En aquest sentit, ha assegurat que “avui en dia és molt fàcil publicar aquestes informacions de manera intel·ligible i assequible per a tothom, ja sigui en paper o en digital”.

Des de Movem Ordino asseguren que aniran més enllà i no només informarà. En aquest punt, el candidat a cònsol menor ha manifestat que “hem de ser propers i estar a l’escolta, sobretot, de les preocupacions i necessitats de la gent d’Ordino. Si volem que hi hagi una participació, la gent ha de poder tenir facilitat d’accés al personal del comú”, ha exposat el candidat de Movem Ordino, que ha denunciat que en aquest darrer mandat “crec que massa sovint s’han creat barreres, imaginàries o no, i molta gent te por d’accedir al comú per fer segons quines reivindicacions o queixes”.
 

Comentaris (1)

Trending