Mortés, Tudó, Dolsa i Balsa lideren les quatre llistes que porten Ordino ‘al límit’

S’espera una pugna mai vista a la parròquia i en conseqüència una alta participació per dirimir qui serà el proper cònsol

-
-
Malgrat que la llista patrocinada per DA Liberals SDP parteix com a favorita, a Ordino s’espera una dura pugna electoral. De fet, alguns moviments poc nets ja han marcat les hores prèvies al termini límit per presentar les candidatures. No obstant això, les quatre propostes que finalment defensaran el seu projecte a les urnes el 15 de desembre a la parròquia ja han presentat les llistes: Josep Àngel Mortés, Sandra Tudó, Enric Dolsa i Jordi Balsa són finalment els quatre líders.

Terceravia ha estat la formació més matinera. Acudeix en solitari als comicis però amb força independents a la candidatura. Un dels grans promotors del partit a la parròquia, Jordi Balsa, és el número 1 de la llista amb Encarnació Vázquez al segon lloc. Després d’haver presentat terceravia la llista, ha estat X’Ordino qui ha acudit també molt aviat al comú. La candidatura, com ja s’havia anunciat, l’encapçalen Enric Dolsa i Pere Mas.

La llista de X’Ordino l’ha presentat l’exconseller comunal d’ACO Pere Riba, un fet que no ha passat desapercebut i que ha generat tota mena d’especulacions. Entre els noms que formen part de la candidatura hi ha el de Laura Montero en el número 4, malgrat que la pròpia interessada ha assegurat que des de dissabte havia demanat causar baixa. Hauria aconseguit l’acord de Dolsa que en cas de victòria no accedirà pas al comú. Almenys, Montero no en té cap intenció.

Una altra de les candidatures ‘noves’ és la finalment anomenada Independents PS. Al final aquesta llista la lidera Sandra Tudó amb Jean-Michel Armengol en el segon lloc. Tot un seguit de moviments haguts anit va portar finalment Eric Bartolomé a renunciar. L’actual consellera a la minoria comunal acaba encapçalant un projecte que aglutina simpatitzants liberals descontents amb el rumb de la formació, independents i que disposa del suport dels socialdemòcrates.

Finalment, des de ja fa dies que se sabia que Mortés i Eva Choy liderarien la proposta que ofereix En Comú a Ordino, la denominació que com en altres parròquies adopta la suma de DA Liberals SDP. Representa l’actual majoria comunal i hi repeteixen diversos consellers comunals, amb Sam Duro, Jordi Serracanta, Xavier Herver i Mar Coma al capdavant.


Llistes d'Ordino


En Comú per Ordino (DA L’A SDP)

1.- Josep Àngel Mortés

2.- Eva Choy

3.- Sam Duró

4.-Eduard Betriu

5.- Xavier Herver

6.- Jordi Serracanta

7.- Mar Coma

8.- Cristina Montoliu

9.- Meritxell Rabadà

10.- Antoni Escabrós 

Suplents: Josep Anton Mazón i Jèssica Gastó


Per Ordino (X’Ordino)

1.- Enric Dolsa

2.- Pere Mas 

3.- Josep Maria Font 

4.- Laura Montero 

5.- Edgar Pujal

6.- Xavier Jimenez

7.- Eva Font 

8.- Núria Fius

9.- Veronica Cardesin

10.- Carolina Chenesseau 

Suplents: Josep Cervera i Alfons Lemonnier


MovemOrdino (Independents PS)

1.- Sandra Tudó 

2.- Jean Michel Armengol 

3.- Bàrbara Pamies

4.- Jaume Rifà

5.- Eric Urigüen

6.- Víctor Iriarte

7.- Tomas Riart

8.- Neus Morell

9.- Esteve Lopez 

10.- Mònica Coste 

Suplents: Martina Lorite i Cristina Canyadas


Terceravia Independents

1.- Jordi Balsa 

2.- Encarnació Vàzquez 

3.- David Drets 

4.- Noemi Abitbol 

5.- Andrea Jordan 

6.-Jordi Erola 

7.- Byron Réné Flores 

8.- Debora Lopez

9.- Jordi Angel Jimenez

10.- Elisabeth Erola 

Suplents: Judit Calvo i Adriana De Brauwer


Els resultats del 2015

 

Comentaris (6)

Trending