Moren dos padrins al Cedre amb la Covid-19, un d’ells procedent de Salita

Els decessos es van produir anit i els difunts tenen 85 i 95 anys; el ministeri haurà de confirmar si també estava afectat de coronavirus un ordinenc que ha traspassat a l’hospital

Al Cedre ja no hi ha més capacitat per a nous contagiats de coronavirus.
Al Cedre ja no hi ha més capacitat per a nous contagiats de coronavirus. ARXIU
La nòmina de víctimes arran de la Covid-19 continua, malauradament, creixent. Dos padrins que estaven ingressats a les plantes d’aïllament del Cedre han mort les darreres hores. Tots dos ja havien estat diagnosticats com a positius per coronavirus. Un d’ells estava ara internat al centre sociosanitari públic procedent de la residència geriàtrica privada Salita d’Escaldes. De fet, tots dos havien residit a la parròquia escaldenca.

Els difunts tenien 85 anys en el cas de l’usuari del Cedre i 95 anys l’home que procedia del centre privat gestionat per Domus Vi. Segons fonts sanitàries, tots dos, que van morir a darrera hora d’aquest dimarts, seran incinerats seguint les recomanacions de les autoritats, encara que no és obligatori. Amb aquests dos casos confirmats, ja són 33 les defuncions hagudes oficialment des de l’inici de la crisi derivada del virus que ha esdevingut pandèmic.

Aquest matí a l’hospital s’ha registrat una altra defunció. En primera instància no estaria vinculada al Covid-19 però haurà de ser el ministeri de Salut qui, en darrer terme, ho acabi confirmant o no. En tot cas, el decés s’ha produït al centre hospitalari, on l’ara difunt, un ordinenc de 75 anys amb problemes de salut previs, hi va arribar procedent del seu domicili.

Etiquetes

Comentaris

Trending