El MoraBanc es retroba amb la victòria contra el Monbus (93-69)

Els andorrans en tenen prou amb uns bons primer i tercer quarts malgrat els 14 tirs lliures fallats

-
-
El MoraBanc Andorra s'ha retrobat amb la victòria en l'inici de la segona volta de la Lliga Endesa a l'imposar-se al Monbus Obradoiro per (93-69 ). Els locals s'han rescabalat també de la derrota que van partir a la primera volta per 75-73. A la classificació tenen 10 victòries i 8 derrotes. A la pròxima jornada visiten la pista del Kirolbet Baskonia. Serà el diumenge a dos quarts d'una.

El MoraBanc estava obligat a guanyar després de tres derrotes consecutives (dues a l'Eurocup i una a la Lliga) en el primer partit de la segona volta. Per això ha sortit disposat a resoldre el partit per la via ràpida amb parcials de 7-0 i de 20-6. El Monbus que es presentava amb les baixes de Muñoz i de Calloway és un adversari que no s'acostuma rendir amb facilitat i ha aconseguit equilibrat el duel en el segon quart amb un triple sobre la botzina i gràcies també a les errades andorranes en els tirs lliures (7 de 16)

El Monbus, que perdia d'onze aconseguia un parcial de 0-7 i se n'anava a la mitja part amb un 47-43 mentre que el MoraBanc tenia clar quina era la clau: mantenir el ritme i la intensitat del primer quart i aprofitar que un dels homes importants dels gallecs, Magee tenia ja tres personals.  Els homes d'Ibon Navarro han sortit amb força després del descans (58-50). El partit semblava controlat pel MoraBanc que es posava amb 13 punts de diferènciaa, però calia malfiar-se amb el record dels darrers partits que s'han perdut als darrers minuts contra el Baxi Manresa i el Tofas Bursa.

L'escenari recordava més al primer quart que al del segon (67-53) amb un Llovet efectiu en els rebots i en els taps. La banqueta gallega es movia constantment per aturar l'ofensiva andorrana que tancava el tercer quart amb un triple de Jelinek i 17 punts d'avantatge i un 72-55 al marcador. L'Obradoiro, que lluita fins al darrer minut, intentava reaccionar però el MoraBanc no es volia deixar sorprendre i la victòria s'ha quedat a casa. No s'ha patit tot i els 14 tirs lliures fallats amb un gran partit de Clevin Hannah, autor de 14 punts, 3 assistències i 20 de valoració.

La recaptació del partit ha anat íntegrament a Unicef i el pavelló pràcticament s'ha omplert.

MORABANC ANDORRA (93): Hannah 14, Massenat 10, Walker 8, Sy 13, Musli 12 -cinc inicial-, Todorovic 2, Senglin 6, Tyson Pérez 8, Jelinek 11,  Llovet 6, Krampelj, 0 i Colom, 2.

MONBUS OBRADOIRO (69): Kravic 12, Brodzansky 18, Daum 8, Czerapowicz 9, Pozas, 5 -cinc inicial-,   Spires 4, De Zeeuw 0, Magee 11, Navarro 2, Font 0, i Vasileiadis, 0

Àrbitres: Peruga, García Ortíz i Olivares.

Parcials: 25-22, 16-27, 25-12, 21-14 (93-69)