Vaga dels pilots d’Air Nostrum amb possible afectació als vols a l'aeroport d'Andorra-la Seu

El Sindicat Espanyol de Pilots de Línies Aèries ha anunciat una aturada indefinida els dilluns i divendres a partir del 27 de febrer

air nostrum
air nostrum

El Sindicat Espanyol de Pilots de Línies Aèries ha anunciat l'inici d'una aturada indefinida a Air Nostrum a partir del 27 de febrer en totes les bases i centres de treball. Les aturades es duran a terme els dilluns i divendres i, per tant, podria afectar a la ruta entre Madrid i les instal·lacions situades a Montferrer i Castellbó.

El Sepla convoca la vaga en resposta al "bloqueig sistemàtic", que segons denuncien, "van patint per part de l'empresa davant les seves legítimes reivindicacions" en el marc del conveni col·lectiu.

Des de la companyia aèria ha lamentat la convocatòria de vaga i considera "injustificada" la mesura en el punt en què es troben les negociacions per intentar desbloquejar aquesta situació. Així mateix, ha apel·lat a la responsabilitat del col·lectiu per desconvocar l'aturada, que segons diu, pretén perjudicar els passatgers.

Cal tenir en compte que els vols entre l'aeroport d'Andorra-La Seu i Madrid els opera Air Nostrum els divendres i els diumenges. Caldrà veure si els serveis mínims que es decretin afecten la ruta comercial amb la capital d'Espanya.

Etiquetes

Comentaris

Trending