Trànsit alternatiu al túnel de Ràdio Andorra fins el 23 de desembre

La setmana del Pont de la Puríssima es restablirà puntualment la normalitat de la circulació

Comentaris

Zona afectada pels talls.
Zona afectada pels talls. MOBILITAT

Mobilitat ha informat a través de les xarxes socials que a partir d'aquest dilluns 28 i fins al divendres 23 de desembre, el trànsit de la CG2 es veurà afectat a l'alçada de la sortida nord del túnel de Ràdio Andorra, de dilluns a divendres de les 9.15 h fins a les 17.00 h.

L'ocupació d'una de les vies pels treballs de revisió dels ancoratges implicarà un pas alternatiu regulat per semàfors o bé pel personal de l'obra en les hores de més afluència. La setmana del 5 al 9 de desembre es restablirà puntualment la normalitat del trànsit a la zona amb motiu de l'alta afluència de visitants per la festivitat de la Puríssima i de la Constitució espanyola. La previsió, a més, és que les pistes d'esquí estiguin obertes.

La revisió es fa tenint en compte el temps que ha passat des de l'obertura de la instal·lació. Els treballs es van iniciar el mes de setembre del 2009 i es van acabar el desembre del 2011. Es van dipositar 101 unitats d’ancoratges que suposen una llargada total de 1.530 m i que sostenen el mur d’accés als túnels.

 

Comentaris (1)

Trending