Tancament del túnel de Foix per diversos treballs de manteniment

No s'hi podrà circular durant les nits entre el pròxim dia i 9 i l'11 de gener i també durant les jornades de dilluns, dimarts, dimecres i dijous

Túnel de Foix.
Túnel de Foix. Altaveu

El túnel de Foix, a la carretera entre Andorra i Tolosa, estarà tancat durant les nits entre el pròxim dia 9 i l'11 de gener per treballs de manteniment, segons informa Bison Futé. També es tancarà entre les vuit del matí i les vuit del vespre els pròxims dilluns, dimarts i dijous.

Per realitzar els treballs cal el tancament del túnel. Els vehicles es desviaran pel centre de la població, la qual cosa implica un recorregut més llarg.

El túnel també estarà tancat dilluns i dimarts, durant el dia, en el sentit sud-nord (Tolosa-Andorra) per treballs a la calçada, a la part que hi ha entre el viaducte de l'Alses i l'entrada nord. La calçada està en molt mal estat des de fa anys. Dimecres i dijous, el tancament serà en sentit nord-sud. El túnel es va obrir l'any 2001 i tres anys més tard ja es va haver de tancar per treballs de millora. El juliol del 2016, la velocitat va passar de 90 a 70 kms/hora.

Etiquetes

Comentaris

Trending