Talls de trànsit per l’arribada del ral·li GT Tour Cevennes-Roussillon

Les afectacions tindran lloc dijous a la tarda i divendres al migdia a la carretera del Coll d'Ordino

Carretera Coll d'Ordino
Carretera Coll d'Ordino Mobilitat

Andorra acollirà aquest dijous i divendres l’arribada de la segona i tercera etapa del ral·li GT Tour Cevennes-Roussillon, que arriba a la tercera edició. Això provocarà afectacions de trànsit al Coll d’Ordino i a la CS-240 a Mountaup durant aquests dos dies coincidint amb el pas dels cotxes.

Mobilitat ha informat que aquest dijous de les 17 hores a les 19 hores, les carreteres CS-340, és a dir, la del Coll d’Ordino (des de l’hotel Babot fins al cap del Coll) i la CS-240 a Montaup (a l’altura del Roc del Quer fins al cap del Coll) quedaran tallades al trànsit amb motiu de l’arribada del ral·li GT Tour Cevennes-Roussillon. Uns talls que es tornaran a repetir el divendres de les 12 hores a les 13 hores.

La prova constarà de quatre etapes i 1.200 quilòmetres amb sortida des de la localitat d’Alès (Occitania). Dijous, els participants disputaran la segona de les etapes amb arribada al Principat. Seran 410 quilòmetres i travessaran Cap d’Agde, Lamalou i Couiza.

Divendres, els pilots tindran el matí lliure i a les 12 iniciaran la tercera entrega de 240 quilòmetres amb arribada a Perpinyà. Dissabte hi haurà la darrera etapa amb final a Colliure.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending