Talls en la circulació a Escaldes-Engordany entre dilluns i dimecres

Afectaran el trànsit a l'avinguda del Fener, la de les Nacions Unides, i el passeig del Valira

L'avinguda de les Nacions Unides, a Escaldes-Engordany.
L'avinguda de les Nacions Unides, a Escaldes-Engordany. ARXIU

Segons ha informat aquest diumenge el Servei de Mobilitat, el trànsit per la parròquia d'Escaldes-Engordany es veurà modificat durant aquest dilluns, el dimarts i el dimecres. Entre les 9.30 i les 19 hores de dilluns la circulació romandrà tallada a l'avinguda del Fener, en el tram comprès entre el carrer de la Unió i el de Sant Antoni, amb motiu de l'emplaçament d'una grua.

La jornada de dimarts es tallarà la circulació al Passeig del Valira entre les 10 i les 12 hores amb motiu dels treballs de descàrrega de material d'obra. Finalment, el dimecres dia 28, entre les 9.30 i les 19.30 hores, la circulació i les voreres de l'avinguda de les Nacions Unides també estaran restringides al trànsit. Concretament en el tram comprès entre el carrer de la Constitució i el carrer François Mitterrand amb motiu de l'emplaçament d'una altra grua. Des de Mobilitat es demana a la ciutadania assabentar-se de les afectacions viàries, tant les d'Escaldes com les de la resta del territori, per evitar així qualsevol mena d'imprevist en els desplaçaments.

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.