Talls de circulació entre la rotonda del túnel de les Dos Valires i la zona de FEDA

Del 5 al 8 de juny entre les 22:00h i les 6:00h els vehicles hauran de modificar la seva ruta a causa dels treballs de pavimentació que es duran a terme en aquest tram

La rotonda del túnel de les Dos Valires
La rotonda del túnel de les Dos Valires Mobilitat

El servei de Mobilitat ha avisat a través de les xarxes socials de què al llarg de la pròxima setmana hi haurà talls de circulació entre la rotonda del túnel de les Dos Valires i la zona de FEDA. En aquest tram es duran a terme, concretament, treballs de pavimentació. Per afectar el mínim al trànsit es realitzaran els treballs del 5 al 8 de juny entre les 22:00h i les 6:00h. Malgrat això, els vehicles hauran de fer petites modificacions.

La pavimentació es farà, concretament, al baixador de la rotonda del túnel de les Dos Valires i la zona de FEDA. Per tant, Mobilitat ha assenyalat quins son els canvis en la circulació que hauran de fer els vehicles que passin per la zona durant les hores estipulades. En el cas d’aquells que procedeixen del túnel i que vulguin circular en direcció a Escaldes-Engordany, hauran de fer la rotonda i anar a fer el canvi de sentit a la rotonda de la Bartra.

Aquells cotxes que surten d’Encamp cap a Escaldes, es desviaran en sentit contrari i la carretera CG2 entre la zona de FEDA i la rotonda de les Dos Valires, que habitualment és de sentit pujada, en aquest horari nocturn serà de doble sentit. Per últim, els vehicles que vagin en sentit contrari, hauran de passar obligatòriament per la rotonda elevada. Mobilitat remarca que fora dels horaris de tancament la zona estarà oberta al trànsit, però es recomana molta precaució, ja que el terra estarà fresat.

 

Comentaris (1)

Trending